David Rifé David Rifé
Serveis d'àudio per a filmmakers

Serveis de postproducció d’àudio i gravació per a tu, Filmmaker !

 • Veus en Off

  veus per a vídeos filmmaker

  Com a editor de vídeo, saps de la importància que té la gravació de textos per a les teves produccions. Edició i masterització. Català, castellà + idiomes.

 • Restauració d’àudio

  restauració àudio fimmakerSi el so directe no ha quedat del tot bé, potser es poden igualar els nivells, editar i restaurar el so per tal que soni el millor possible.

 • Curtmetratges

  postproducció àudio filmmakerSi com a filmmaker tens entre mans un projecte de curtmetratge, et puc fer l’edició de diàlegs, sincronia, afegir sons de llibreria, mescla i màster final.

 • Disseny de So

  disseny de so per a fimmaker Filmmaker, tens una peça animada? O una intro d’un logo? O una escena especial? Potser necessites un so a mida, que treballi juntament amb les imatges per a transmetre el missatge.

 • You Tube, Vimeo, TV...

  youtube filmmakerÉs important respectar les especificacions d’àudio de cada plataforma. Com a editor de vídeo, assegura’t que la mescla i els nivells de so són els adequats per a cada distribuïdor de continguts.

 • Edició i Mescla

  edició i mescla filmmakerNo et conformis a triar una sintonia de fons i deixar-la fins al final del vídeo. Els teus treballs seran molt millors si s’edita la música o músiques per a cada situació i s’afegeixen els efectes necessaris.

Material a l'estudi:

Pro Tools, Izotope RX, Vocalign, UA Plugins
Neumann TLM 103, Apollo x6. Focal, Avantone
Softube Console 1, Arturia Keystep
Acoustic Treatment in Studio

Que opinen els meus clients: