David Rifé David Rifé
serveis de locutor i postproduccio

Servei de locució

Enregistro el text que necessites amb màxima qualitat i rapidesa. La meva veu pot ser jove, adulta, seriosa, alegre, corporativa o comercial… La veu per al teu projecte s’entrega editada i masteritzada amb el format que tu necessitis. També disposo de locutors nadius amb diversos idiomes (Anglès, Francès, Alemany…) i m’ocupo que el procés de gravació i posterior edició i materització estigui a l’altura de les teves produccions més internacionals.

Disseny de so

El so representa el 50% del resultat final d’un curtmetratge, anunci o vídeo corporatiu. Centra’t amb les imatges i deixa que m’ocupi del disseny de so del teu vídeo. Pensa que unes grans imatges sense un bon so que les acompanyi poden quedar en poca cosa.

estudi de post producció

Servei de postproducció

M’encarrego de la sincronia i edició de diàlegs, restauració del so, ambients, efectes. Treballar amb el programa estàndard dels estudis de gravació, Pro Tools, em permet entregar-te una mescla final o realitzar una premescla per tal que, si vols, ho puguis mesclar a l’estudi que tu prefereixis. Disposo de microfonia Neumann TLM 103, previ de micro i conversió A/D Universal Audio. Treballo amb Pro Tools 2018, plugins UAD, Waves, iZotope RX 7… Monitoratge stereo Focal CMS 50, mono Avantone mixcube i cascos Beyerdynamic 770 pro. L’estudi està condicionat acústicament per tal d’escoltar el so dels monitors i no el de la sala. Posa’t en contacte amb mi i parlem.

Descarrega Demo / Download Demo

error: Content is protected !!