David Rifé David Rifé
serveis de locutor i postproduccio

Servei de locució

Enregistro el text que necessites amb màxima qualitat i rapidesa. La meva veu pot ser jove, adulta, seriosa, alegre, corporativa o comercial… La veu per al teu projecte s’entrega editada i masteritzada amb el format que tu necessitis. També disposo de locutors nadius amb diversos idiomes (Anglès, Francès, Alemany…) i m’ocupo que el procés de gravació i posterior edició i materització estigui a l’altura de les teves produccions més internacionals.

Disseny de so

El so representa el 50% del resultat final d’un curtmetratge, anunci o vídeo corporatiu. Centra’t amb les imatges i deixa que m’ocupi del disseny de so del teu vídeo. Pensa que unes grans imatges sense un bon so que les acompanyi poden quedar en poca cosa.

serveis de locutor i postproduccio

Servei de postproducció

M’encarrego de la sincronia i edició de diàlegs, restauració del so, ambients, efectes. Treballar amb el programa estàndard dels estudis de gravació, Pro Tools, em permet entregar-te una mescla final o realitzar una premescla per tal que, si vols, ho puguis mesclar a l’estudi que tu prefereixis. Disposo de microfonia Neumann TLM 103, previ de micro i conversió A/D Focusritte. Treballo amb Pro Tools 2018, plugins Waves, iZotope RX 7… Monitoratge stereo Focal CMS 50, mono Avantone mixcube i cascos Beyerdynamic 770 pro. L’estudi està condicionat acústicament per tal d’escoltar el so dels monitors i no el de la sala. Posa’t en contacte amb mi i parlem.

Descarrega Demo / Download Demo

error: Content is protected !!