david rifé

locutor | postproducció àudio | estudi propi

Avís Legal

Hem fixat algunes normes per garantir que resulta informativa i útil per a tot aquell que la visiti. Ja que podem realitzar canvis o modificar-la de tant en tant, et recomanem que visitis aquesta pàgina de la nostra web sempre que accedeixis a la mateixa, per tal de informar-te de les normes vigents en cada moment.

CONTINGUTS, PROPIETAT INTEL·LECTUAL I PROPIETAT INDUSTRIAL

A l’accedir a la nostra web, els usuaris accepten actuar sota les condicions que exposem a continuació. L’ús d’aquesta web pressuposa el coneixement que pot contenir informacions, comunicacions, programari, fotos, vídeos, gràfics, música, sons, imatges i altres materials i serveis (a partir d’ara “contingut”), i que aquest contingut és normalment subministrat per David Rifé o sota llicència per subministradors de contingut independents.

Els usuaris estan d’acord i coneixen que David Rifé permet l’accés a aquest contingut, però que aquest es troba protegit per les lleis de la propietat intel·lectual i industrial (a partir d’ara “drets”), així com que aquests drets són vàlids i estan protegits en tots els mitjans que existeixen en l’actualitat o que es desenvolupin en un futur. En conseqüència, l’usuari accepta que l’ús que faci del contingut està sotmès i es regeix per aquestes normes, a més de pels drets i les lleis de la propietat privada aplicables.

Tot el contingut de la web de David Rifé està protegit pels drets i David Rifé és propietari o, si escau llicenciatari, dels mateixos; per aquesta raó no es permet modificar, publicar, transmetre, participar de la transferència o venda de, reproducció, creació de treballs derivats de, distribució, mostra, exposició, o, de qualsevol manera, explotar cap dels seus continguts en part o en la seva totalitat.

Queda prohibit establir un enllaç amb, o amb un contingut de correu des de, qualsevol URL fins a la Web de David Rifé sense el permís exprés de David Rifé. Si té algun dubte o suggeriment, poseu-vos en contacte amb el responsable del web.

David Rifé no té cap control sobre les persones que poden accedir al seu web ni sobre el seu parador. Tot i que David Rifé és conscient d’això, no vol dir que se sotmeti a les jurisdiccions de països estrangers, en cas de conflicte o reclamació en relació amb aquesta web, seran per tant, els jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona (Espanya) els únics competents.

David Rifé no es fa responsable de la versemblança de la informació facilitada per tercers i inclosa de forma directa o per enllaç en aquesta web.

La consulta sobre qualsevol contingut del web de David Rifé no constituirà per si mateixa cap tipus de relació contractual entre David Rifé i l’usuari.

David Rifé es compromet a realitzar els seus millors esforços per evitar errors en els continguts que es mostren a la web. En qualsevol cas, David Rifé està eximit de qualsevol responsabilitat derivada d’eventuals errors en els continguts que puguin aparèixer en aquesta.

David Rifé té tots els drets reservats. Qualsevol altra marca o nom de producte esmentat en aquesta Web és dret de propietat intel·lectual o industrial registrat per David Rifé. Prohibida la seva reproducció total o parcial sense l’autorització del propietari.

David Rifé podrà realitzar tantes modificacions tècniques com siguin necessàries per a millorar la qualitat, rendiment, eficàcia de sistema i connexió a xarxes telemàtiques o Internet.

David Rifé es reserva el dret de modificar la informació continguda en la Web sense previ avís.

David Rifé està especialment eximida de responsabilitat per deficiències de servei imputables a el centre servidor o xarxes de connexió, i dels desperfectes que qualsevol virus informàtic pugui causar.

OBLIGACIONS DE L’USUARI

Els nostres usuaris es comprometen a utilitzar els continguts i serveis del web d’acord amb la llei, les presents condicions generals i les condicions particulars dels serveis que ofereix David Rifé en cada moment.

Els usuaris es comprometen a:

  • No difondre continguts de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic, d’apologia de terrorisme i/o que atemptin contra els drets humans.
  • No dur a terme activitats il·lícites o constitutives de delicte, contràries a la bona fe, la moral, l’ordre públic, o els usos, i/o activitats que constitueixin una infracció de la regulació sobre propietat intel • lectual o qualsevol altra norma d’ordre jurídic aplicable.
  • No transmetre a tercers no autoritzats el seu nom d’usuari i contrasenya. Si un usuari no autoritzat accedeix a la web amb les seves dades ha de comunicar immediatament a David Rifé.
  • David Rifé es reserva el dret a modificar el nom d’usuari i la contrasenya per a la protecció de el servei. Pel que fa a la contractació de serveis, els usuaris de la web de David Rifé manifesten ser majors d’edat d’acord amb la legislació espanyola. En cas de contractació per part de menors d’edat, es necessita l’autorització dels pares o tutors per poder utilitzar el servei contractat.

INFORMACIÓ TÈCNICA

Resolució de pantalla

Aquesta Web s’ha desenvolupat per a una resolució mínima de pantalla de 1024 x 768 píxels. La visualització òptima d’aquesta Web s’aconsegueix amb resolucions de 1024 x 768.

Visualització d’arxius en format PDF i elements de Flash

La Web conté alguns elements lúdics fets amb Macromedia Flash. Per a la seva correcta visualització cal el reproductor Flash Player 8, com a mínim. És possible descarregar-del web de Macromedia. No és necessària la instal·lació de cap altre plug-in per a la correcta visualització de la web.

E-MAIL I PROTECCIÓ DE DADES

Amb motiu de l’entrada en vigor el 25 de maig de 2018 serà d’aplicació directa el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD o el Reglament), et volem fer arribar tota la informació sobre com tractarem les teves dades i preservarem els teus drets.

Responsable de l’tractament: David Rifé. El Delegat de Protecció de dades (DPO, Data Protection Officer) serà el responsable de l’acompliment de la Normativa sobre protecció de dades dels clients de la Corredoria. Aquests són els mecanismes de comunicació amb el responsable de protecció de dades: drifed@icloud.com.

Per què fem servir les teves dades?

David Rifé necessita accedir a les teves dades per recopilar la informació necessària per oferir els seus serveis de la manera més ajustada a les teves necessitats.

Quins són els teus drets?

Com en l’anterior normativa (LOPD) els drets anomenats ARC segueixen en vigor:

Dret d’Accés a conèixer i obtenir informació sobre les teves dades.

Dret de Rectificació o, el que és el mateix, el dret a poder modificar dades incompletes o no exactes.

Dret de cancel·lació. El de supressió de les teves dades.

Dret d’Oposició: pots sol·licitar que les teves dades no s’utilitzin en certs supòsits, per exemple, rebre publicitat o newsletters, etc.

Als anteriors drets que continuen en vigor, amb l’entrada de el nou Reglament s’afegeixen:

Dret a la portabilitat. Pots sol·licitar que les teves dades es traslladin a una altra entitat aquelles dades que ens hagis facilitat a través de la nostra relació professional.

Dret a l’oblit. Aquell que elimina de manera permanent i total les dades que obren en poder d’una entitat.

Pots exercir-los tots a drifed@icloud.com.

david rifé

locutor | postproducció àudio | estudi propi

Serveis

gravació de veus en off
gravació de podcast
postproducció àudio

© 2021 All Rights Reserved

Necessites més informació?