locutor catalán

Locutor català

Gravació de veu online.

Com a locutor català tinc un accent neutre. Això fa que la meva veu hagi aparegut i aparegui tant a la TV pública com a la ràdio pública i privada. La meva veu està homologada per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per poder-hi sonar.

Disposo d’un estudi de gravació totalment professional. Per tant, et puc oferir gravacions de veu amb la màxima qualitat en català per als textos que necessitis.

Treballo on-line. És per això que per mi és una prioritat que tinguis el control de la gravació. Tu dirigeixes com vols que soni el teu text. Però sempre t’ajudaré proposant opcions.

Les veus que gravo les serveixo editades i masteritzades. Com a conseqüència, no t’has de preocupar de contractar un tècnic que editi l’àudio que jo t’envio. Les veus estaran llestes per al canal (tv, internet, ràdio) on hagin d’anar.

Vols saber quan pot costar la gravació del teu text? Doncs envia’m un correu amb el text i et retornaré pressupost. És important que especifiquis per a on està destinada la gravació.

Escolta una mostra de la meva veu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Rifé ? (@davidrife) on

Whats App locutor català, consulta dubtes:

contacta David Rifé

Preguntes freqüents sobre locutor català

Pots gravar la versió en castellà del text que t’envio?  Sí, puc fer-ho sense problema, també faig gravacions en castellà.

Necessito que facis la mescla amb la música i sincronitzis amb les imatges, també que em proporcionis músiques de llibreria i efectes, és possible? Sí, a banda del servei de locucions també ofereixo diversos serveis d’àudio com mesclar, músiques, disseny de so…

Disposes d’exemples de la teva feina en postproducció de so? Sí, mira aquest enllaç.

Si el text que t’envio el vull també en altres idiomes, ho pots fer? Sí, només m’has d’especificar en quins altres idiomes ho vols i a través d’altres veus jo gestiono la gravació.

Tinc una campanya que és per TV i per ràdio i el text gairebé és el mateix, pots ajustar el preu? Sí, d’una manera raonable tot es pot parlar.

A mi no em cal que la veu estigui editada ni masteritzada, em faràs una rebaixa en el preu? No, sempre es tracta la veu abans d’enviar-la. En cas que tu mateix vulguis editar-la no hi ha problema però el preu és el mateix.