Postproducció de so

 • Curtmetratges

  postproducció de soEt puc ajudar en la postproducció de so del teu curtmetratge. Si com a filmmaker tens entre mans un projecte de curtmetratge assegura’t que es fa una bona edició de diàlegs, que hi ha una correcta sincronia… potser cal afegir sons de llibreria o crear foleys. També és molt important que tots els elements sonors estiguin al seu lloc amb una bona mescla i màster final.

 • Restauració d’àudio

  restauració àudio fimmakerSi el so directe no ha quedat del tot bé, potser es pot arreglar amb la postproducció de so. Es poden igualar els nivells, editar i restaurar el so per tal que soni el millor possible. Al gravar feia vent? Es pot arreglar!

 • Veus en Off

  veus per a vídeos filmmaker

  Com a editor de vídeo, saps de la importància que té la gravació de textos per a les teves produccions. Sóc locutor català natiu i gravo els teus textos amb català i castellà. També disposo de diverses veus de noia i amb idiomes. D’aquesta manera t’ofereixo un servei d’estudi amb l’edició i masterització de les gravacións.

 • Disseny de So

  disseny de so per a fimmaker Tens una peça animada? Una intro d’un logo? O una escena especial? Potser necessites un so a mida, que treballi juntament amb les imatges per a transmetre el missatge adequat. A través de la postproducció de so i d’un disseny de so específic puc ajudar a que les imatges del teu vídeo, curtmetratge o peça animada cobri vida.

 • You Tube, Vimeo, TV...

  youtube filmmakerÉs important respectar les especificacions d’àudio de cada plataforma. Com a editor de vídeo, assegura’t que la mescla i els nivells de so són els adequats per a cada distribuïdor de continguts. Això s’aconsegueix posant atenció a la postproducció de so. Les imatges són importants i el so també.

 • Edició i Mescla

  edició i mescla filmmakerNo et conformis a triar una sintonia de fons i deixar-la fins al final del vídeo. Els teus treballs seran molt millors si s’edita la música o músiques per a cada situació i s’afegeixen els efectes necessaris.

Postproducció d'àudio

Edició de diàlegs, ambients i mescla